نام‌نویسی
پس از تکمیل اطلاعات زیر، گذرواژه برای شما ارسال می‌شود.

اگر از دیدگاه امنیتی به موضوع نگاه کنیم اینکه قادر باشیم اسم کاربرانی که به سیستم لاگین کرده اند را مشاهده کنیم ایده‌ی بسیار خوبی به نظر می‌رسد. اگر کامپیوتر شما در یک محیط اداری قرار گرفته باشد این قابلیت کاربرد بیشتری خواهد داشت. یا اگر کامیپوتر خود را در اختیار سایر افراد قرار می‌دهید این قابلیت شما را قادر می‌سازد تا دسترسی افراد به سیستم خود را کنترل کنید. در ادامه با ویندوزسنتر همراه باشید.

نمایش اطالاعات لاگین های قبلی

  اطلاعات لاگین

در صورتی که این قابلیت را فعال کنید به اطلاعات زیر دسترسی خواهید داشت:

  • نام کاربر
  • تاریخ و ساعت آخرین لاگین موفق توسط کاربر
  • تاریخ و ساعت آخرین تلاش ناموفق برای لاگین با نام کاربری کاربر
  • تعداد تلاش های ناموفق برای ورود به سیستم بعد از آخرین لاگین موفق با نام کاربری کاربر

استفاده از رجیستری ویندوز

رجیستری

برای فعال کردن این قابلیت لازم است تغییرات کوچکی در رجیستری ویندوز اعمال کنید. پس regedit را اجرا کرده و به مسیر زیر بروید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

در اینجا مقدار (DWORD (32-bit که با DisplayLastLogonInfo مشخص شده است را از 0 به 1 تغییر دهید.

کامپیوتر خود را ریستارت کنید.

 

با استفاده از Group Policy

 

در صورتی که Group Policy Editor در نسخه‌ی ویندوز شما وجود دارد می‌توانید برای فعال کردن این قابلیت از آن استفاده کنید.

Gpedit.msc را با کرده و به مسیر زیر بروید:

Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Logon Options

previous-logons

برای باز کردن بخش تنظیمات روی گزینه‌ی Display Information about previous logons during user logon کلیک کرده و Enabled را انتخاب کنید.

 

این بخش تنظیمات نمایش یا عدم نمایش اطلاعات مربوط به لاگین های قبلی و تلاش های ناموفق برای ورود به سیتسم را کنترل می‌کند. برای اکانت های محلی و لا اکانت های موجود بر روی شبکه هایی که حداقل از یک Windows Server 2008 استفاده می‌کنند در صورتی که این تنظیمات را فعال کنید بالافاصله پس از ورود کاربر به سیستم پیغامی حاوی اطلاعات ورود های قبلی نمایش داده خواهد شد. این پیغام حاوی تاریخ و ساعت آخرین لاگین موفق کاربر، تاریخ و ساعت آخرین تلاش ناموفق برای ورود توسط نام کاربری کاربر، و تعداد تلاش های ناموفق برای ورود پس از آخرین ورود موفق کاربر به سیستم است.

کاربر ملزم است قبل از ورود به دسکتاپ ویندوز این پیغام را تایید کند. در صورتی که این قابلیت را بر روی شبکه هایی با Windows Server 2003 یا Windows 2000 native فعال شود؛ ویندوز پس از ورود کاربر هشداری را نمایش خواهد داد که سیستم عامل قادر به خواندن آن نیست و کاربر نیز قادر به ورود نخواهد بود. بنابراین لازم است از فعال کردن این قابلیت بر روی شبکه هایی با Windows Server 2008 functional level جدا خودداری شود. در صورتی که این قابلیت را غیرفعال کنید و یا تنظیمات را تغییر ندهید این پیغام نمایش داده نخواهد شد.

بر روی Apply کلیک کرده و کامپیوتر خود را ریستارت کنید تا تنظیمات جدید اعمال شود و قبل از صفحه‌ی ورود این اطلاعات را مشاهده کنید.

مجددا توجه به این نکته ضروری است که در صورتی که این قابلیت را بر روی کامپیوتری در شبکه که به شبکه ای با Windows Server functional-level متصل نیست فعال کنید پیغام هشدار نمایش داده شده توسط سیستم عامل قابل خواندن نیست و امکان ورود به به سیستم نیز مقدور نخواهد بود. پس تا زمانی که کامپیوتر متصل به شبکه‌ی شما به شبکه‌ای با Windows Server functional-level متصل نیست از فعال کردن این قابلیت خودداری کنید.

این قابلیت بر روی سیستم عامل های ویندوز 10، ویندوز 8.1، ویندوز 8، ویندوز 7 و ویندوز ویستا نیز وجود دارد.

پیوست

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Developed by Nasour Naghipour