برنامه نویسی برای وب را با ASP.NET شروع کنید
با ویندوزسنتر همراه باشید…
برای شروع کار با ASP.NET یک برنامه تحت وب ” سلام به دنیای وب ” می سازیم:
همانطور که در آموزش قسمت اول مشاهده کردیم برای اینکه بتوانیم از NET. استفاده کنیم باید هسته ی آن را به نحوی تهیه کرده و نصب کنیم. برای ایم منظور می توانید از اینجا اقدام به دانلود هسته مورد نیاز و نصب آن بکنید. برای این که بدانید برای هر سیستم عامل چه نکات نصبی باید رعایت شود به اینجا مراجعه کنید.
فایل آماده زیپ را از اینجا دانلود کرده و آن را از حالت زیپ خارج کنید.
با استفاده از ادیتور خود(ویژوال استودیو) فایل مورد نظر را وارد محیط Explorer بکنید.اصطلاحا به این مورد رستور (restore) کردن می گوییم.
در مرحله بعدی فایل Startup.cs را به سلیقه خود بروز می کنیم:
همانطور که مشاهده می کنید فایل را ادیت کرده و ذخیره می کنیم.
بعد از اینکه این تغییر را انجام دادیم اقدام به run کردن پروژه با ویزارد یا “F5” می کنیم. دقت کنیم در این مرحله سیستم یه هشدار می دهد که اپلیکیشن out of date است. (این هشدار برای این است که پروژه برای بار اول اجرا می گردد. بار دوم اجرا چنین چیزی مشاهده نمی کنیم.)
در این مرحله باید مرورگر پیش فض شما اجرا شده و صفحه زیر بار گذاری شود.
تبریک… شما اولین پروژه تحت وب خود را با ASP.NET اجرا نمودید.
در مرحله ی بعدی آموزش می خواهیم به پروژه خود شکل های پویا و استاتیک دهیم. یعنی کاربرد های HTML را ببینیم. برای این کار دو مرحله لازم است:
1- ایجاد فایل index.html
2- افزودن کد ;()app.UseStaticFiles به کلاس اصلی
برای اینکه پروژه بی نظم نباشد در قسمت Explorer پوشه ای جدید ایجاد می کنیم و درون آن فایل index.html را می سازیم و درون آن را به شکل دلخواه تغییر می دهیم.دقت شود ساختار اصلی فایل تغییر نیابد.
و دوباره اپ را اجرا می کنیم:
شما پروژه ASP.NET خود را اجرا نمودید. آموزش پروژه با تکنولوژی سه لایه(MVC) در اینجا موجود است.
با ویندوزسنتر برای ادامه آموزش ها در آینده همراه بمانید.
ادامه دارد…
Leave a Reply