اگر یک گوشی آیفون دارید، به‌ احتمال‌ زیاد چندین بار از برنامه پیام‌ رسان آن استفاده کرده‌ اید. در حقیقت، این برنامه، ممکن است پرکاربردترین نرم‌ افزار بر روی آیفون شما باشد.

iMessage

نکات مثبت زیادی در مورد برنامه iMessage وجود دارد که آن را تبدیل به پلتفرمی ایده‌ آل برای ارسال پیام می‌ کند. یکی از این نکات مثبت، رمز نگاری کامل آن و کار بر روی اینترنت است. اما سرویس‌ های رایگان مشکلات عجیبی دارند که بهتر است از آن‌ ها مطلع باشید. هم چنین، این برنامه ویژگی‌ هایی دارد که به‌ احتمال‌ زیاد تا به‌ حال از آن‌ ها استفاده نکرده‌ اید.

اول، لطفی در حق خودتان کرده و خواندن گزارش‌ های تحویل را خاموش کنید

به‌ جز در حالتی که از آزار ذهنی دیگران (با خواندن گزارش‌ های تحویل) لذت می‌ برید، به‌ کلی این ویژگی را خاموش کنید. با این کار مردم نمی‌ توانند بفهمند که شما عمدا  یا سهوا جواب آن‌ ها را بعد از 5 ساعت نداده‌ اید.

برای این کار از بخش Settings، به قسمت Messages بروید و تیک Send Read Receipts را بردارید.

 iMessage

iMessage

باکس پیشنهاد کلمه را از بالای صفحه‌ کلید بردارید

فقط آن را به سمت پایین بکشید. بر روی آیکون دوربین در سمت چپ و میکروفون در سمت راست ضربه بزنید و نگه‌ دارید تا پیام‌ های ویدیویی و صوتی بفرستید.

می‌ توانید با ضربه و نگه‌ داشتن بر روی این دو آیکون به‌سرعت عکس‌ ها، ویدیوها و پیام‌ های صوتی بفرستید. پیام‌ های صوتی و تصویری به‌ صورت خودکار، کمی بعد از این که باز شوند، حذف می‌ گردند.

حساب کاربری iMessage شما نه‌ تنها می‌ تواند با شماره تلفن شما کار کند، بلکه می‌ تواند با آدرس ایمیل شما نیز پیام ارسال کند. اگر تمایل به استفاده از شماره تلفن را ندارید، می‌توانید آدرس پیش‌فرض ارسال خود را به هر آدرس ایمیلی تغییر دهید.

این کار زمانی مفید است که از یک کامپیوتر مک یا آیپد پیام ارسال می‌ کنید و نمی‌ خواهید کسی شماره تلفن شما را بفهمد.

مشخص کنید، دیگران با کدام آدرس ایمیل می‌ توانند به شما از طریق iMessage دسترسی داشته باشند. می‌ توانید پیام‌ های خود را نه‌ تنها با شماره تلفن همراه خود، بلکه با آدرس ایمیلی که در دستگاه تان ثبت کرده‌ اید نیز دریافت کنید.

تمام عکس‌ ها و ویدیو های به اشتراک گذاشته‌ شده در یک گروه پیامی را ببینید

بر روی منوی Details در سمت راست قسمت بالای یک گروه پیام ضربه زده و به پایین بکشید تا تصویر کوچکی از تمامی عکس‌ ها و ویدیو های به اشتراک گذاشته‌ شده بین شما و دیگران به نمایش درآید.

پیام‌ هایی که از طرف افرادی که در لیست مخاطبین شما نیستند را فیلتر کنید

این ویژگی ابزار خوبی برای آن دسته از مردمی است که پیام‌ های بسیار زیادی دریافت می‌ کنند.

بر روی گروه پیام خود اسم بگذارید

بر روی دکمه Details در سمت راست قسمت بالای یک گروه پیامی ضربه زده و نامی دلخواه برای گروه انتخاب کنید. این کار می تواند در متمایز کردن گروه ها بسیار مفید باشد.

یک گروه پیامی را بی‌ صدا کنید یا به‌ کل از آن خارج شوید

اگر می‌ خواهید اعلان‌ های گروه پیامی را دریافت نکنید یا به‌ کلی از گروه خارج شوید، می‌ توانید از منوی Details این کار را انجام دهید.

مکان خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

می‌ توانید به‌ سرعت مکان خود را بر روی نقشه با استفاده از منوی Details و بخش Send My Current Location، با دیگران به اشتراک بگذارید. هم چنین اگر Share My Location را انتخاب کنید، به فرد اجازه می‌ دهید برای مدت‌ زمان خاصی مکان شما را مشاهده کند. این کار به آن‌ ها اجازه می‌ دهد مکان شما را بر روی نقشه‌ ای در منوی Details یا در برنامه Find My Friends اپل ببینند.

شماره‌ هایی که به شما پیام می‌ فرستند را بلاک کنید

از بخش Settings، به منوی Messages و پس از آن به قسمت Blocked بروید. می‌ توانید شماره‌ هایی را که نمی‌ خواهید با شما تماس بگیرند، پیام ارسال کنند یا تماس FaceTime برقرار کنند، در این بخش اضافه کنید.

پیام‌ های خاص را در یک مکالمه حذف کنید

برای این کار باید بر روی آن پیام خاص ضربه زده و نگه‌ دارید و سپس بر روی More… ضربه بزنید. پس از آن می‌ توانید پیام‌ های مورد نظر را انتخاب و به‌ جای حذف کل مکالمه، آن پیام‌ های خاص را حذف کنید.

نام خانوادگی مخاطبان را حذف کرده یا تنها حرف اول آن را نشان دهید

راهی برای پنهان کردن نام خانوادگی مخاطبانتان از بالای مکالمه وجود دارد. شما می‌ توانید تنها حرف اول نام خانوادگی یا تنها نام/نام خانوادگی مخاطب را نمایش دهید.

از بخش Settings، به قسمت Mail, Contacts, Calendars بروید و بر روی Short Name از بخش Contacts ضربه بزنید تا تنظیمات مورد نظر خود را انجام دهید.

برای ذخیره فضا، پیام‌ های قدیمی خود را به‌ طور خودکار حذف کنید

از بخش Messages در قسمت Settings، به Keep Messages بروید. از آن جا می‌ توانید زمان حذف خودکار پیام‌ ها را پس از 30 روز یا یک سال انتخاب کنید و با این کار فضای ذخیره‌ سازی روی آیفون را حفظ کنید.

اگر می‌ خواهید آیفون خود را فروخته یا دور بیندازید، حساب کاربری iMessage خود را غیر فعال کنید و خود را از دردسرهای بعدی نجات دهید

اگر تصمیم دارید یک گوشی اندرویدی خریداری کنید، غیرفعال کردن حساب کاربری iMessage در اپل، امری بسیار مهم است. اگر این کار را نکنید، پیام‌ ها باز هم به شماره تلفن شما ارسال می‌ شوند؛ اما در برزخ iMessage می‌ مانند و در گوشی اندرویدی شما نمایش داده نمی‌ شوند.

پیوست
تهیه شده در ویندوز سنتر
پسندیدم(0)نپسندیدم(0)

نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

نظرات شما برای ما ارزشمند هستند.